+32 (0) 499/52.22.87

24/24
voor particulieren en bedrijven

De Laere systems bvba

uw partner in beveiliging

Bavaria Motors beveiligd met Avigilon camerabewaking

De Laere Systems beveiligt Bavaria Motors met Avigilon camerabewaking


De benaming "Bavaria" is een directe verwijzing naar Bayern, de Zuid-Duitse streek waar topkwaliteit al eeuwenlang de maatstaf is. Duitse topmerken Audi en BMW hebben in deze streek hun thuisbasis en andere topmerken zoals Porsche en Mercedes zitten er in buurt. Dit aanbod hebben ze verder uitgebreid met exclusieve merken, zoals Land Rover, Ferrari, Aston Martin, Maserati, en Jaguar.

Camerasysteem Avigilon

Exclusieve wagens verdienen dus ook een professionele beveiliging, en hiervoor werd er gekozen voor een camerasysteem van Avigilon.
Het systeem werd opgebouwd met enkele kwalitatief hoge analoge JVC camera's, waarvan hun analoog signaal verbonden werd op Avigilon encoders. Voor de meer kritische plaatsen waar men een hoger detail wenste, werd binnen gebruik gemaakt van 2 Megapixel Avigilon dome camera's en 2 Megapixel Avigilon bullet camera's voor buitenopstelling. Deze hybride oplossing werd gekoppeld op een Avigilon 3TB server die volledig beheerd wordt door een Avigilon werkstation. Om een betrouwbare IP transmissie te kunnen garanderen van het gehele systeem werd er gebruik gemaakt van ComNet switchen.

Extra beveiliging

Verder heeft Bavaria motors ook gekozen voor een brandbeveilingssysteem van Kilsen, toegangscontrole van Roger, inbraakbeveiliging van NetworX en buitenbeveiliging van Prodatec en CIAS.

Dit alles werd uitgevoerd door installateur De Laere Systems uit Wevelgem.

Certificaten

incert erkend voor voertuigen nummer MB0030

Erkend aannemer

Erkennings nr:
FOD BIZ 20 1622 05

Geregistreerd aannemer:
892.984.077/05.26.1.0

Officiƫle verdeler

partner van
SECURITAS