+32 (0) 499/52.22.87

24/24
voor particulieren en bedrijven

De Laere systems bvba

uw partner in beveiliging

navigatie

Kies de snelste weg vooruit en volbreng uw dagdagelijkse taak of die onvergetelijke reis in het aangenaam vertoeven van deze reisbegeleider… Navigatie betekent voor een groot stuk vrijheid door zijn efficiënte aanpak , door het actuele verkeer te lezen beperkt u de kans vast te raken in een file of voorziet u eventuele ongevallen op de toekomende weg.

U wordt begeleid door de bochten , de veranderende snelheidsbeperkingen , flitspaallocaties , etc. Door zijn overzichtelijke beeldweergave heb je ook een duidelijk beeld van wat er zich voor , achter en rond je kan bevinden en zo kunt u zich rustig naar uw eindbestemming begeven… Geniet van het gemak van Dvb-t , via satteliet ontvangt u gratis televisie en kunt u het nieuws en sport volgen waar u ook bent...

Via aansluiting van de bijgeleverde antenne kunt u na aankomst gezellig een filmpje meepikken...De navigatie kan worden weggewerkt in het design van uw voertuig wat u ongetwijfeld zal ervaren als een duidelijke meerwaarde tijdens het autorijden. Vrijstaande systemen kunnen na aankomst je zo door de stad begeleiden.

Overige diensten:

navigatie

multimedia

parkeersensoren

achteruitrijcamera

Certificaten

incert erkend voor voertuigen nummer MB0030

Erkend aannemer

Erkennings nr:
FOD BIZ 20 1622 05

Geregistreerd aannemer:
892.984.077/05.26.1.0

Officiƫle verdeler

partner van
SECURITAS