+32 (0) 499/52.22.87

24/24
voor particulieren en bedrijven

De Laere systems bvba

uw partner in beveiliging

camerabewaking

 

Camerabewaking is de oplossing voor het opsporen van inbraak, diefstal en vandalisme.

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarmsysteem niet meer aan onze behoefte, waardoor veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewakingssysteem.

Camerabewaking is het meest gekozen bewakingssysteem voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera's geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privéwoning, winkel of bedrijf.

Camerabewaking is fiscaal voordelig voor bedrijven:
Bij de investering in de plaatsing van camera's die uitgerust zijn met een registratiesysteem kan u genieten van een fiscaal voordeel voor uw bedrijf. Ook kan u genieten van belastingvermindering bij de plaatsing van camera's in uw woning.

Overige diensten:

meldkamer

videoparlefonie

branddetectie

camerabewaking

Certificaten

incert erkend voor voertuigen nummer MB0030

Erkend aannemer

Erkennings nr:
FOD BIZ 20 1622 05

Geregistreerd aannemer:
892.984.077/05.26.1.0

Officiƫle verdeler

partner van
SECURITAS